Speltherapie en Ouderbegeleiding

Tineke Brug, speltherapeut, ouderbegeleider, pedagoog, psychosociaal therapeut, supervisor

AGB code 94006701| AGB praktijkcode 94056172

Registraties: NVVS 109897 NVPA 100518 RBCZ 204070R LVSC S12863 NVST

Tineke Brug

Ik ben Tineke Brug, woonachtig in Tilburg en geboren in Brabant (1966). Ik groeide op in het westen van het land, studeerde pedagogiek aan de universiteit van Leiden en behaalde het diploma speltherapie aan de hogeschool Ede. 

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het pedagogisch en therapeutisch werkveld, waarin ouderschap, spel en de ontwikkeling van het kind en de ouder-kind relatie de rode draad vormen. Ik ben universitair opgeleid als pedagoog, daarnaast behaalde ik de diploma's post-hbo speltherapie en post-hbo supervisie. Door nascholing, supervisie en ervaring heb ik mij ontwikkeld naar een zeer ervaren spel- en psychosociaal therapeut en opleider met specialisme ouder-kind speltherapie. 

Ik geef nascholingen aan vaktherapeuten en speltherapeuten over ouder-kind speltherapie en hechtingsproblematiek. 

Sinds 15 jaar werk ik vanuit mijn eigen praktijk, die sinds 2013 gevestigd is in het therapeuticum de Linde, Cornelstaat 1 Tilburg. In dit centrum werken artsen en therapeuten samen met behulp van reguliere en complementaire behandelingswijzen. 

Naast mijn werk in de praktijk werk ik een dag in de week als docent/supervisor aan de master opleiding pedagogiek van Fontys Hogescholen.

Ik ben in 2013 gestart met de post-doctorale opleiding Sandplay therapie. In deze therapie vorm wordt door volwassenen of kinderen in zandbeelden uitdrukking gegeven aan beelden van het onbewuste. 

Sinds 20 jaar woon ik in Tilburg. Ik ben getrouwd en moeder van inmiddels twee grotere kinderen van 20 en 24 jaar. Het ouderschap ervaar ik als boeiend en verrijkend, een belangrijke inspiratiebron.

Het werken met en voor ouders en kinderen geeft mij veel voldoening. Professionaliteit, betrokkenheid, optimisme en inlevingsvermogen zijn pijlers waarop ik mijn werk doe. Om mijn kwaliteit te waarborgen neem ik deel aan intervisiegroepen, volg supervisie en nascholing. Ik ben aangesloten bij beroepsverenigingen  NVVS,  FVB, NVPA, RBCZ, LVSC en NVST. 

 

Speltherapie en Ouderbegeleiding
Tineke Brug
Cornelstraat 1
5037 EZ Tilburg
06-12234934
tinekebrug AT speltherapie-ouderbegeleiding DOT nl
privacy document
Marina van de Pas
Kapitein Rondairestraat 3
5015 BC Tilburg
06-28439188
marina AT speltherapie-ouderbegeleiding DOT nl
privacy verklaring