Speltherapie en Ouderbegeleiding

Tineke Brug, speltherapeut, ouderbegeleider, pedagoog, psychosociaal therapeut, supervisor

Registraties: NVVS/FVB 109897 NVPA 100518 RBCZ 204070R LVSC S12863H

KvK 17240764| BTW-id NL001980712B34

AGB codes: op te vragen bij mij.

Tineke Brug

Ik ben Tineke Brug, woonachtig in Tilburg en geboren in Brabant (1966). Ik groeide op in het westen van het land, studeerde pedagogiek aan de universiteit van Leiden en behaalde het diploma speltherapie aan de hogeschool Ede. Daarnaast ben ik gediplomeerd en geregistreerd supervisor LVSC sinds 2013.

Ik ben getrouwd en moeder van inmiddels twee volwassen kinderen.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het pedagogisch en therapeutisch werkveld, waarin ouderschap, spel en de ontwikkeling van het kind en de ouder-kind relatie de rode draad vormen. Door scholing, supervisie en ervaring heb ik mij ontwikkeld naar een zeer ervaren spel- en psychosociaal therapeut en opleider met specialisme ouder-kind speltherapie en symboliek van spel.

Ik geef nascholingen aan vaktherapeuten en speltherapeuten over ouder-kind speltherapie en hechtingsproblematiek. 

Sinds 15 jaar werk ik vanuit mijn eigen praktijk, en sinds 12 jaar in samenwerking met Marina van de Pas, onder de naam Speltherapie en Ouderbegeleiding.

Mijn praktijk is gevestigd is in het therapeuticum de Linde, Cornelstaat 1 Tilburg. In dit centrum werken artsen en therapeuten samen met behulp van reguliere en complementaire behandelingswijzen. 

Naast mijn werk met ouders en kinderen, geef ik geaccrediteerde supervisie en nascholing aan professionals in de jeugdhulp en werk ik als gastdocent aan de master opleiding speltherapie CHE en voor het RINO.

Het werken met en voor ouders en kinderen en professionals geeft mij veel voldoening. Professionaliteit, betrokkenheid, optimisme en inlevingsvermogen zijn pijlers waarop ik mijn werk doe. Om mijn kwaliteit te waarborgen neem ik deel aan intervisiegroepen, volg supervisie en nascholing. Ik ben aangesloten bij beroepsverenigingen  NVVS,  FVB, NVPA, RBCZ en LVSC.

 

Speltherapie en Ouderbegeleiding
Tineke Brug
Cornelstraat 1
5037 EZ Tilburg
06-12234934
tinekebrug AT speltherapie-ouderbegeleiding DOT nl
privacy document
Marina van de Pas
Kapitein Rondairestraat 3
5015 BC Tilburg
06-28439188
marina AT speltherapie-ouderbegeleiding DOT nl
privacy verklaring