Speltherapie en Ouderbegeleiding

Tarieven, vergoedingen en betalingsvoorwaarden

Om de contacten en behandelingen voorspoedig te laten verlopen is het van belang goed op de hoogte te zijn van de tarieven, de mogelijkheden voor vergoeding en de betalingsvoorwaarden.

 

TARIEVEN

Voor de tarieven kunt u contact onemen met Marina van de Pas.

VERGOEDINGEN

Vanwege mijn registratie bij de FVB, NVVS en de RBNG worden de behandelingen door veel zorgverzekeraars via het aanvullend pakket (gedeeltelijk) vergoed.
De vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en is aan wijziging onderhevig.
Om zeker te zijn van de hoogte van de vergoeding, kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekering. Vermeld daarbij mijn registraties bij NVVS, FVB en RBNG. Informeer naar de vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen, natuurgeneeskunde. 

De kosten van de behandelingen zijn ook fiscaal aftrekbaar.

 

Vanaf 1 januari 2017 heb ik een contract voor de levering van specialistische jeugdhulp in de regio Hart van Brabant, gemeente Tiburg en omliggende gemeenten. Zie ook www.jeugdhulphvb.nl

Dit betekent dat als de verwijzing via de huisarts of de Toegang plaatsvindt, de gemeente een beschikking kan afgeven waarop de hulp kan worden gestart. 

 

BETALINGSVOORWAARDEN

Facturen worden steeds aan het einde van de maand via de mail verstuurd. Let hierbij op of het niet in uw spam terecht komt.
 

Indien u een aanvullende verzekering hebt die de behandelingen vergoed, kunt u deze factuur doorsturen naar uw zorgverzekering. Zij betalen aan u uit. U dient de factuur zelf te voldoen aan mij als speltherapeut.
 

Betalingen dienen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur overgemaakt te zijn onder vermelding van het factuurnummer en de naam van de cliƫnt. Houdt u alstublieft rekening met een verwerkingstijd voor de overboeking door uw bank.
 

Bij niet tijdige betaling kunnen de wettelijke rente en administratiekosten (10% van het factuurbedrag) in rekening worden gebracht.
 

Indien een gemaakte afspraak niet nagekomen kan worden, wordt u verzocht dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven. Bij niet tijdige annulering wordt 75% van de sessiekosten in rekening gebracht.
 

Indien een beschikking door de gemeente is afgegeven geschiedt de betaling via de gemeente en ontvangt u geen facturen.
 

Ook hierbij geldt dat afspraken minimaal 24 uur van tevoren afgezegd moeten worden als deze niet nagekomen kunnen worden.

Speltherapie en Ouderbegeleiding
Tineke Brug
Cornelstraat 1
5037 EZ Tilburg
06-12234934
tinekebrug AT speltherapie-ouderbegeleiding DOT nl
privacy document
Marina van de Pas
Kapitein Rondairestraat 3
5015 BC Tilburg
06-28439188
marina AT speltherapie-ouderbegeleiding DOT nl
privacy verklaring